Dansschool Aalsmeer

Dansschool in Aalsmeer: welkom bij Dansschool Mittelmeijer

U bent op zoek naar een dansschool in Aalsmeer, bijvoorbeeld voor uw kind(eren) of omdat u zelf graag (weer) wilt stijldansen? Wat de reden ook is, u bent van harte welkom bij Dansschool Mittelmeijer te Amstelveen, waar wij veel diverse danslessen aanbieden. Jong of oud: iedereen vindt wel een geschikte les bij ons. Hieronder leest u meer over onze dansschool.

De nodige kennis op muziek- en dansgebied

Dans- en Partycentrum Mittelmeijer heeft een lange geschiedenis. Wij bestaan namelijk al sinds 1935. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan en natuurlijk blijven wij continu op de hoogte van de nieuwste trends. Onze gediplomeerde instructeurs hebben dan ook de nodige kennis op muziek- en dansgebied. Tevens zijn wij een erkende dansschool en lid van de NVD (Nederlandse Vereniging Dansleraren). Wat betreft dansles zijn er diverse mogelijkheden voor kinderen, jeugd en volwassen. Denk hierbij aan:

  • Ballet
  • Streetdance
  • Modern/jazz
  • Latin & Ballroom
  • Zumba en Bowka fitness
  • Salsa

Kom gerust eens kijDansschool Hoofddorpken

Kortom, voor iedere danser is er wel een leuke les te vinden, of u nu beginner bent of al vaker danslessen heeft gevolgd. Het is bij ons altijd mogelijk om een opfrisles te volgen. En weet u nog niet zeker of stijldansen iets voor u is? Volg dan een introductieles of kom gerust eens kijken op één van onze dansavonden om een indruk te krijgen. Graag tot ziens bij onze dansschool in de regio Aalsmeer!

   Contact     Meer informatie & inschrijven

Contactgegevens

Contactgegevens

Acacialaan 20-22
1185 RE Amstelveen

Telefoon: 020 6419538
E-mailadres: info@mittelmeijer.nl

Locatie

Onze danslessen:

Ballet

Streetdance

Modern/jazz

Latin & Ballroom

Zumba en Bowka fitness

Salsa