Dansschool Amsterdam Zuid

Dansschool in Amsterdam Zuid voor diverse dansstijlen

U bent op zoek naar een dansschool in Amsterdam Zuid en dat treft, want Dansschool Mittelmeijer in Amstelveen is dan uitstekend bereikbaar! Bent u op zoek naar een dansschool voor uw kinderen of wilt u zelf beginnen met stijldansen of zumba? Dan kunt u altijd bij ons terecht voor een proefles. Op deze manier kunt u kennis maken met de les en indien gewenst kunt u zich daarna direct inschrijven bij onze dansschool in Amsterdam Zuid. Wij bieden voor zowel jong als oud diverse danslessen aan. U kunt hierbij denken aan vele populaire dansen, zoals:

  • Ballet
  • Streetdance
  • Modern/jazz
  • Latin & Ballroom
  • Zumba en Bowka fitness
  • Salsa

Dansschool Amsterdam ZuidErkende dansschool

Wij zijn een erkende dansschool in Amsterdam Zuid en lid van de NVD (Nederlandse Vereniging van Dansleren). Al onze instructeurs zijn gediplomeerd en op de hoogte van de laatste trends, zowel op muzikaal gebied als op dansgebied. Doordat zij continu bijleren profiteert u hier ook van tijdens de dansles met de nieuwste technieken en de leukste muziek. Dit geldt overigens ook voor de jeugd. Zij kunnen bij ons lekker dansen op top 40 muziek. En natuurlijk bieden wij ook sportieve lessen aan voor de allerkleinsten; al vanaf drie jaar kunnen zij bij ons terecht! Inschrijven kan zowel alleen als met zijn tweeën. Het is maar net wat u zelf wilt.

Organiseer bij ons uw feest

Bij de dansschool in Amsterdam Zuid kunt u tevens terecht wanneer u een zaal wilt huren. Iedere gelegenheid kunt u bij ons vieren, of het nu gaat om een bruiloft of een bedrijfsfeest. Met onze uitgebreide licht- en geluidsinstallatie bieden wij diverse mogelijkheden, zoals een beamer waarop u foto’s kunt tonen. Kom gerust eens onze zaal bekijken. U zult zien dat deze erg sfeervol is ingericht!

   Contact     Meer informatie & inschrijven

Contactgegevens

Contactgegevens

Acacialaan 20-22
1185 RE Amstelveen

Telefoon: 020 6419538
E-mailadres: info@mittelmeijer.nl

Locatie

Onze danslessen:

Ballet

Streetdance

Modern/jazz

Latin & Ballroom

Zumba en Bowka fitness

Salsa