Dansschool Uithoorn

Dansschool in de regio Uithoorn voor jong en oud!

Van harte welkom bij Dansschool Mittelmeijer in de omgeving Uithoorn. Zit u eraan te denken om danslessen te gaan volgen? Dan kunt u zich bij ons uitstekend oriënteren. Zo kunt u bij ons een introductieles volgen en weet u direct of stijldansen iets is wat u vaker wilt doen! De introductiecursus bestaat uit vier lessen voor slechts €10. Wellicht heeft u vroeger al gedanst en wilt u weer beginnen. Dan kunt u bij ons een opfriscursus volgen om de juiste danspassen weer snel onder de knie te krijgen. Vervolgens kunt u dan deelnemen aan de reguliere lessen waarbij u onder andere de Salsa, Quickstep en de Tango leert. Na één jaar dansles kunt u uiteraard gewoon verder met uw tweede jaar. U leert dan nog extra de Rumba en de slowfoxtrot. Bent u enthousiast geworden over onze dansschool in Uithoorn en omstreken? Voor de kosten hoeft u het niet te laten! Bekijk onze website gerust voor meer informatie of schrijf u direct in.

Dansschool UithoornKom eens een proefles volgen

Ook kinderen en tieners kunnen bij ons leuke danslessen volgen. Vooral hiphop en streetdance is momenteel onder jongeren erg populair. Vanaf drie jaar kunnen kinderen al bij ons terecht om op een leuke manier op muziek te leren bewegen! Mochten ze later verder willen met dansen, dan hebben ze de basispassen al onder de knie! Ook kinderen zijn natuurlijk van harte welkom voor een proefles.

Kortom: voor zowel jong als oud bieden wij een ruime keuze in danslessen! Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag. Natuurlijk kunt u ook langskomen bij onze dansschool wanneer u in Uithoorn of omstreken woont, wij zijn goed bereikbaar!

   Contact     Meer informatie & inschrijven

Contactgegevens

Contactgegevens

Acacialaan 20-22
1185 RE Amstelveen

Telefoon: 020 6419538
E-mailadres: info@mittelmeijer.nl

Locatie

Onze danslessen:

Ballet

Streetdance

Modern/jazz

Latin & Ballroom

Zumba en Bowka fitness

Salsa