Partycentrum Amstelveen

Partycentrum in Amstelveen voor iedere gelegenheid

U bent op zoek naar een partycentrum in Amstelveen en zodoende bent u bij Dansschool Mittelmeijer terecht gekomen. Onze zaal, die normaal gesproken voor danslessen wordt gebruikt, is ook uitermate geschikt voor feesten. Hier wordt dan ook vaak gebruik van gemaakt, of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bruiloft, bedrijfsfeest of een jubileum. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden van ons partycentrum in Amstelveen eindeloos!

Partycentrum AmstelveenEen sfeervolle, gezellige avond zonder zorgen

Wij van Dansschool Mittelmeijer nemen graag uw zorg uit handen en vinden het belangrijk dat uw feestavond een succes wordt. Daarom kunt u rekenen op ons ervaren personeel, die uw gasten voorzien van hapjes en drankjes. De sfeer van de zaal maakt de gehele avond compleet. Zo beschikt de zaal over twee grote bars en een aantal gezellige zitjes. En ook de airco mag natuurlijk niet ontbreken. Wel zo handig wanneer uw gasten lekker gaan dansen! Daarnaast hebben wij een moderne licht- en geluidsinstallatie met diverse mogelijkheden. Wat denkt u bijvoorbeeld van een mooie achtergrondprojectie? Kortom, kies voor ons partycentrum te Amstelveen als u er een sfeervolle, gezellig avond van wilt maken!

Maak uw wensen kenbaar

Zowel jong als oud zal zich uitstekend vermaken bij ons op de dansvloer. Wij luisteren graag naar uw wensen wat betreft de inrichting van de avond. Maak dus snel een afspraak zodat we vrijblijvend de mogelijkheden kunnen bespreken! U zult merken dat wij actief met u meedenken en er alles aan doen om de avond tot een succes te maken.

   Contact     Meer informatie

Contactgegevens

Contactgegevens

Acacialaan 20-22
1185 RE Amstelveen

Telefoon: 020 6419538
E-mailadres: info@mittelmeijer.nl

Locatie

Onze danslessen:

Ballet

Streetdance

Modern/jazz

Latin & Ballroom

Zumba en Bowka fitness

Salsa