Zaal huren Amstelveen

Een zaal huren in Amstelveen? Ontdek de mogelijkheden bij Dansschool Mittelmeijer!

U bent op zoek naar mogelijkheden om een zaal te huren in Amstelveen? Overweeg dan zeker eens de zaal van Dans- en Partycentrum Mittelmeijer, deze is namelijk geschikt voor diverse gelegenheden. Wat denkt u bijvoorbeeld van een gezellige bruiloft, een luxe bedrijfsfeest of een jubileum met al uw vrienden en familie? In onze zaal bieden wij alle benodigde ruimte en tevens voorzien wij uw gasten graag van hapjes en drankjes.

Wij denken graag met u mee 

Wilt u een sfeervolle zaal huren in Amstelveen waar uw gasten zich prima kunnen vermaken, dan kunt u uitstekend bij ons terecht. De zaal is sfeervol ingericht met twee bars en gezellige zitjes. Ook de airco mag natuurlijk niet ontbreken! En natuurlijk is er voldoende ruimte op de dansvloer, want aan goede muziek mag het zeker niet ontbreken! Bij Dansschool Mittelmeijer hebben wij ruime ervaring met het organiseren van feesten, evenementen en bedrijfspresentaties. Wij denken dus graag met u mee.

Maak een afsZaal huren Amstelveenpraak

Wanneer u onze zaal wilt huren in Amstelveen, gaan wij natuurlijk allereerst uw wensen doornemen tijdens een gesprek. Wij kunnen u dan ook meer uitleg geven over hoe wij te werk gaan. Zo hebben wij voor bedrijfspresentaties diverse faciliteiten zoals een beamer met een groot scherm, maar ook onze moderne licht- en geluidsinstallatie biedt volop opties. Het is maar net wat u wilt! Neem dus gerust contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen of bel ons.

   Contact     Meer informatie

Contactgegevens

Contactgegevens

Acacialaan 20-22
1185 RE Amstelveen

Telefoon: 020 6419538
E-mailadres: info@mittelmeijer.nl

Locatie

Onze danslessen:

Ballet

Streetdance

Modern/jazz

Latin & Ballroom

Zumba en Bowka fitness

Salsa