Zumba Aalsmeer

Zumba in Aalsmeer en omstreken bij Dansschool Mittelmeijer

Heeft u wel eens gehoord van Zumba Fitness of Bowka Fitness? Beiden zijn zeer leuke lessen waarbij dansen en werken aan uw conditie wordt gecombineerd. Bij Dansschool Mittelmeijer kunt u beide lessen volgen. Wij zijn gevestigd in Amstelveen, maar ook goed bereikbaar vanuit Aalsmeer en Amsterdam Zuid. Hieronder leest u meer over de lessen die wij aanbieden.

Zumba HoofddorpOp een leuke manier fit worden!

Wilt u op een leuke manier conditie opbouwen? Dan is Zumba Fitness absoluut een aanrader. Het is een makkelijk te volgen en doeltreffende les waarbij u veel calorieën verbrandt en tegelijkertijd werkt aan uw conditie. En dat terwijl u lekker aan het dansen bent op Latijns-Amerikaanse muziek! Het is dan ook een steeds populairder wordende manier om fit te worden en te blijven, simpelweg omdat het erg leuk is! Weet u niet zeker of Zumba in Aalsmeer bij onze dansschool iets voor u is? Volg dan voor slechts €3,50 een losse proefles waarbij u kennis kunt maken met Zumba. Bevalt de les u en wilt u vaker gaan? Dan kunt u kiezen voor een 12-rittenkaart, deze kunt u in termijnen betalen. Met de rittenkaart kunt u zowel de Zumba als de Bowka fitness lessen volgen.

Online inschrijven

Bent u enthousiast geworden over onze Zumba lessen in de omgeving Aalsmeer? U kunt de les iedere dinsdag, donderdag en zaterdag volgen. Inschrijven gaat eenvoudig via onze website. Wilt u eerst meer informatie over de les? Neem dan gerust contact op, wij staan u graag te woord.

   Contact     Meer informatie & inschrijven

Contactgegevens

Contactgegevens

Acacialaan 20-22
1185 RE Amstelveen

Telefoon: 020 6419538
E-mailadres: info@mittelmeijer.nl

Locatie

Onze danslessen:

Ballet

Streetdance

Modern/jazz

Latin & Ballroom

Zumba en Bowka fitness

Salsa